sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Live - Club PRKL 27.10.12 - Merging Flare & Evil-Lÿn


Lokakuun viimeiselle viikonlopulle oli sattunut mukavat melodisen metallin iltamat Club PRKL:seen, joten olihan se lähdettävä paikan päälle katsastamaan Merging Flaren livekunto, sekä samalla tutustumaan muutaman tutun kehumaan Evil-Lÿniin. Illan aloittanut viimeksi mainittu orkesteri olikin ihan mieluisa tuttavuus, ärhäkkää thrashin ja melodisen metallin siitosta esittänyt ryhmä esiintyi energisesti ja soitto kulki mainiosti. Laulajatar kuulosti ja näytti hyvältä, bändin poikien hoitaessa instrumenttinsa taidolla. Rivakka soitto kulki kadehdittavan hienosti ja ainoat hengähdystauot koettiinkin vain biisien välillä. Illan aikana kuultiin myös ainakin pari uutta rallia, jotka kuulostivat oikein hyviltä. Ei tosin olleet ne vanhemmatkaan aiemmin tuttuja, mutta kyllä bändiä mielellään sen noin kolmivarttisen kuunteli. Täytynee tämän jälkeen tutustua orkesterin tekemisiin jatkossa myös levytysrintamalla. 
Illan pääakti Merging Flare aloitteli puolenyön aikoihin. Yleisöä oli paikalla maksimissaan muutama kymmenen, mutta onneksi tämä porukka oli nimeenomaan tullut nauttimaan livemusiikista, eikä tyytynyt  vain istumaan pöydissä jaarittelemassa. Debyyttijulkaisunsa Reverencen aloitusraidalla At Daggers Drawnilla keikan käyntiin potkaissut viisikko oli heti alusta asti energisellä ja leikkisällä päällä. Kyllähän jokainen Matias Balmin livenä todistanut tietää, että mieheltä irtoaa aina leppoisaa kainuulaishuumoria biisien välillä, ja mainiostihan nuo letkautukset iloiselle power metal keikalle sopivatkin.


Ei siellä silti mitään stand-up iltamaa vietetty, vaan bändi keskittyi tiukkaan soittoon ja yleisön viihdyttämiseen koko hieman alta tunnin kestäneen keikkansa ajan. Ehdottomasti keikan paras biisi oli In the Line of Fire. Äkäinen ja rivakka kipale ei ole levyltä noussut niinkään aiemmin esiin, mutta jumalauta kuinka hienosti se kulki keikan aikana, rivakkaa power metallia parhaimmillaan. Keikka huipentui lopuksi Running Wild lainaan, Branded and Exileen, jonka yhteislauluun tuntui osallistuvan koko lavan eteen saapunut joukko. Loistava iltama kaiken kaikkiaan, kiitokset vaan bändeille ja keikan järjestäneelle Disentertainmentille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti